Web Analytics Made Easy - Statcounter


فرارو- حتما می‌‎دانید که پژو پارس یا همان پرشیای قدیم از موهبت‌های فرانسوی‌ها برای ایران است. آن‌ها این ماشین را صرفا برای عرضه در ایران تولید کرده‌اند و بعید است در دیگر کشور‌ها بتوانید سراغ پژو پارس را بگیرید. هنوز هم خیلی‌ها پژو پارس را به عنوان عروس خیابان می‌شناسند. آن هم به خاطر اینکه زیبایی آن یک سر و گردن بالای بقیه ماشین‌های پرطرفدار در ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هزینه نگهداری پژو پارس مثل تعویض روغن و فیلتر‌ها حدود ۱۵۰ هزار تومان خرج روی دستتان می‌گذارد. قیمت لاستیک‌های موجود در بازار بسته به ایرانی یا خارجی بودنشان بین ۵۰۰ هزار تا یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان متفاوت است. برای باتری پژو پارس باید حدود ۳۰۰ هزار تومان هزینه کنید و تعویض کیت کلاچ آن حدود ۹۰۰ هزار تومان خرج دارد. همچنین باید هر چند وقت یک بار حدود ۱۹۰ هزار تومان برای هر جفت لنت ترمز هزینه کنار بگذارید. از قطعات و هزینه تعمیرات که بگذریم، خود بیمه شخص ثالث می‌تواند برایتان یک کابوس باشد. چراکه هر سال باید حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان برای بیمه شخص ثالث و حدود ۹۰۰ هزار تومان برای بیمه بدنه هزینه کنید.

بیمه شخص ثالث پژو پارس؛ یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان
به گزارش فرارو، برای خرید بیمه شخص ثالث پژو پارس باید حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان هزینه کنید. البته این در صورتی است که بیمه نامه قبلی شما شامل تخفیف نباشد و تا به حال برای خسارت جانی یا مالی از بیمه شخص ثالث خود استفاده نکرده باشید. اگر تخفیف بیمه‌نامه قبلی داشته باشید هزینه بیمه جدید برای شما کمتر خواهد بود. همچنین این هزینه برای پوشش پایه است که تنها تا سقف ۹ میلیون تومان خسارت پرداخت می‌کند. البته در صورت تمایل می‌توانید سراغ بیمه شخص ثالث شش ماهه بروید که حدود یک میلیون تومان است. استفاده از این مدل بیمه‌نامه‌ها توصیه نمی‌شود چراکه به هر صورت بعد از شش ماه مجددا باید بیمه شخص ثالث خود را تمدید کنید. با این کار صرفا هزینه بیمه شما افزایش پیدا می‌کند.   بیشتر بخوانید: بیمه شخص ثالث سال ۹۸؛ قیمت و هرآنچه درباره آن باید بدانید!
بیمه بدنه پژو پارس؛ ۷۰۰ هزار تا یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان
اگر تمایل داشته باشید می‌توانید برای ماشینتان بیمه بدنه هم بگیرید. در این صورت اگر در تصادف شما مقصر باشید، هزینه خسارت ماشین خودتان را هم می‌توانید از بیمه دریافت کنید. بیمه بدنه برای خودرو‌های لوکس بالای ۱۵۰ میلیون تومان اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. چراکه اگر تصادف کنید و مقصر نباشید، بیمه شخص ثالث ماشینی که با شما تصادف کرده، تنها یک سوم خسارت وارد شده به ماشین شما را پرداخت خواهد کرد و مابقی آن را باید از بیمه بدنه‌تان هزینه کنید. در مورد پژو پارس با توجه به اینکه شامل حال این مورد نمی‌شود شاید بیمه بدنه جذابیت کمتری داشته باشد. به هر صورت اگر تمایل به خرید بیمه بدنه دارید، بهتر است بیمه بدنه‌تان را از همان شرکت بیمه‌ای بخرید که بیمه شخص ثالث خود را از آن خریداری کرده‌اید. چراکه اغلب شرکت‌ها بیمه‌ای برای کسانی که بیمه شخص ثالث و بیمه بدنه را با هم خریداری کرده باشند، تخفیف قائل می‌شوند. هزینه بیمه بدنه یک ساله برای پژو پارس با توجه به شرکت بیمه‌ای و پوشش‌هایی که دارد بین ۷۰۰ هزار تا یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان متفاوت است.

لنت ترمز پژو پارس؛ ۱۵۰ تا ۳۷۰ هزار تومان
سری که مکانیکی‌ها بزنید، می‌بینید قیمت لنت ترمز برای چرخ عقب پژو پارس تقریبا ۱۹۰ هزار تومان است. نمونه آن لنت ترمز کاسه‌ای چرخ عقب پژو پارس برند GOLD کره است که ۱۹۰ هزار تومان فروخته می‌شود. لنت ترمز شرکتی TEXTAR ایران برای چرخ عقب پژو پارس ۲۲۰ هزار تومان قیمت دارد و مدل شرکتی PHC-VALEO با شش ماه ضمانت بیمه ایران ۲۷۰ هزار تومان فروخته می‌شود. لنت ترمز شرکتی ساخت داخل برای چرخ عقب پژو پارس خیلی ارزان‌تر است و ۱۵۰ هزار تومان قیمت دارد. تازه با این مبلغ می‌توانید سراغ لنت ترمز CERMANTEX چینی هم بروید که بعید است بتوان با خیال راحت به آن‌ها اعتماد کرد.   بیشتر بخوانید: قیمت فروش فوری محصولات ایران خودرو
لنت ترمز چرخ جلو پژو پارس هم تقریبا همین قیمت‌ها را دارد. به طور مثال لنت ترمز شرکتی ایساکو برند TEXTAR برای چرخ جلوی پژو پارس ۱۷۰ هزار تومان فروخته می‌شود. برای خرید لنت ترمز چرخ جلو پژو پارس برند PHC-VALEO که بیمه ایران آن را شش ماه ضمانت کرده باید ۲۰۰ هزار تومان هزینه کنید. خرید لنت ترمز GOLD کره برای چرخ جلو پژو پارس ۱۶۵ هزار تومان خرج روی دستتان می‌گذارد. از دیگر لنت ترمز‌های شرکتی ایران خودرو می‌توان به لنت ترمز EMCO ایرانی اشاره کرد که ۱۶۰ هزار تومان قیمت دارد. لنت ترمز شرکتی LPR ایتالیا هم با همین قیمت در بازار فروخته می‌شود. اگر خواستید کلی صرفه‌جویی کنید می‌تانید سراغ لنت ترمز چرخ جلو پژو پارس برند JURID جمهوری چک بروید که ۱۴۰ هزار تومان قمیت دارد. یا برعکس؛ اگر مشکلی با هزینه بالا ندارید، می‌توانید لنت ترمز TEXTAR اصل فرانسه برای چرخ جلو پژو پارس را انتخاب کنید که ۳۷۰ هزار تومان فروخته می‌شود.

باتری پژو پارس؛ ۲۱۰ تا ۴۲۰ هزار تومان
باتری مناسب برای پژو پارس باید دست کم ۶۵ آمپری باشد. مناسب‌ترین گزینه برای پژو پارس باتری‌های ۶۶ و ۷۴ آمپری است، اما اگر سیستم‌های جانبی روی ماشینتان نصب کرده‌اید یا در مناطق گرمسیر زندگی می‌کنید و کولر ماشین را زیاد روشن می‌کنید، بهتر است سراغ آمپر‌های بالاتر بروید. باتری‌های ۶۶ آمپری هندل در بازار ۳۸۰ هزار تومان قیمت دارند و اگر سراغ باتری ۷۴ آمپری بروید باید ۴۳۰ هزار تومان هزینه کنید. باتری‌های ۶۶ و ۷۴ آمپری کابوک به ترتیب ۳۳۰ و ۳۷۰ هزار تومان فروخته می‌شوند. باتری ۶۶ آمپری سهند ۳۳۰ هزار تومان و مدل ۷۴ آمپری آن ۳۷۰ هزار تومان قیمت دارد. باتری‌های واریان ارزان‌تر هستند و مدل‌های ۶۶ و ۷۴ آمپری آن به ترتیب ۳۸۰ و ۳۱۰ هزار تومان فروخته می‌شوند. برند دیگر پرطرفدار باتری در ایران باتری‌های فالکون است که ۶۶ آمپری آن ۴۶۰ هزار تومان و ۷۴ آمپری آن ۵۲۰ هزار تومان فروخته می‌شود.

لاستیک پژو پارس؛ هر جفت ۵۰۰ هزار تا یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
لاستیک مناسب برای چرخ‌های پژو پارس، لاستیک سایز ۱۴ است. به طور کلی پژو پارس، پژو ۴۰۵، رانا و روآ و از این دست خودرو‌ها لاستیک سایز ۱۴ لازم دارند. این نوع لاستیک‌ها قیمتشان تا یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان هم می‎رسد. به طور مثال لاستیک سایز ۱۴ میشلن با پهنای ۱۹۵ میلیمتری یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان قیمت دارد. از تولید ژاپنی جز این نباید انتظار داشت. این لاستیک‌ها حدود ۹۰ هزار کیلومتر برای شما می‌چرخند. یوکوهاما، رقیب میشلن، لاستیک سایز ۱۴ خود را با پهنای ۲۰۵ میلیمتر ساخته و ادعا می‌کند که این لاستیک‌ها ۹۰ هزار کیلومتر کار می‌کنند. حالا همین لاستیک‌ها یک میلیون و ۳۶۰ هزار تومان قیمت دارند.

اگر بودجه‌تان به میشلن‌های ژاپنی نمی‌رسد می‌توانید سراغ میشلن‌های آلمانی و فرانسوی بروید که با کارکرد ۹۰ هزار کیلومتری یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان قیمت دارند. لاستیک‌های مارشال کره‌ای می‌توانند یک گزینه دیگر برای خرید باشد که تقریبا هر جفت آن یک میلیون تومان قیمت دارد. این لاستیک‌ها ۱۸۵ میلیمتر پهنا دارند و ۸۰ هزار کیلومتر برای شما کار می‌کنند. لاستیک کره‌ای رودستون هم همین قیمت را دارد با این تفاوت که کارکرد مفید آن ۷۰ هزار کیلومتر ارزیابی شده است. تری‌انگل چینی با همین عمر مفید، ۸۵۰ هزار تومان قیمت دارد.   بیشتر بخوانید: راهنمای خرید لاستیک ماشین؛ رازهایی که ممکن نیست از فروشنده‌ها بشنوید + قیمت
لاستیک‌های ایرانی سایز ۱۴ می‌توانند تا ۷۰ کیلومتر کار کنند. نمونه آن لاستیک بارز سایز ۱۴ است که با پهنای ۲۰۵ میلیمتر ۴۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود و نسبت به نمونه‌های خارجی آن خیلی ارزان‌تر است. دیگر لاستیک‌های ایرانی ۶۰ کیلومتر کارکرد مفید دارند. لاستیک‌های سایز ۱۴ یزدتایر با پهنای ۱۸۵ میلیمتر ۵۲۰ هزار تومان قیمت دارد. البته پهنای ۲۰۵ میلیمتری آن ۶۳۰ هزار تومان فروخته می‌شود. با ۵۸۰ هزار تومان می‌توانید یک جفت لاستیک سایز ۱۴ کویر تایر هم بخرید. لاستیک‌های ایران تایر کمی ارزان‌ترند و ۵۰۰ هزار تومان فروخته می‌شوند. عمر مفید اکثر لاستیک‌های ایرانی ۶۰ هزار کیلومتر است. اگر پولتان زیادی آمده می‌توانید سراغ لاستیک سایز ۱۴ پرسا تایلندی بروید که با عمر مفید ۶۰ هزار کیلومتر یک میلیون تومان قیمت دارد.

روغن موتور پژو پارس؛ ۸۰ تا ۱۲۰ هزار تومان
روغن موتور مناسب برای پژو پارس از نظر ویسکوزیته یا غلظت که به اختصار به آن SAE می‌گویند، (۲۰W۵۰) است. البته اگر در مناطق خیلی سردسیر زندگی می‌کنید، از روغن موتور با ویسکوزیته (۱۰W۴۰) استفاده کنید. در شاخص SAE عدد اول قبل از حرف W. نشان دهنده گرانروی روغن موتور در دمای پایین فصل زمستان است و هرچقدر این عدد کوچک باشد روغن موتو رقیق‌تر است یا به اصطلاح گرانروی پایین‌تری دارد. این عدد نقش مهمی در استارت اول در روز‌های سرد زمستان دارد. عدد دوم بعد از حرف W. نشان دهنده غلظت روغن موتور در درجه حرارت‌های بالا است و هرچه این عدد بزرگتر باشد غلظت روغن موتور بالاتر و یا به اصطلاح سنگین‌تر است. برای مثال اگر شما در شهری مثل اهواز زندگی می‌کنید که دمای هوای آن ممکن است تا ۴۰+ درجه سانتی گراد افزایش پیدا کنید پس بهتر است روغن موتوری انتخاب کنید که با توجه به گرمای هوا و گرمای داخلی موتور خاصیت روانکاری خود را از دست ندهد. نکته‌ای که باید در مورد شاخص API بدانید این است که این شاخص از حروفی مثل SN، SM، SL، SJ، SG و SF تشکیل شده و هرچه ترتیب حروف صعودی‌تر باشد نشان‌دهنده کیفیت بالاتر روغن موتور است. آخرین تکنولوژی روغن موتور در حال حاضر SN است که بهترین نوع روغن موتور به حساب می‌آید. مناسب‌ترین مدل روغن موتور برای پژو پارس مدل‌های SL و SJ است. همچنین پسوند SAE بعد از اسم روغن موتور نشان دهنده استاندارد چسبنگی و لزج بودن آن است. روغن موتور پژو پارس باید نهایتا در هفت هزار کیلومتر کارکرد یا هر شش ماه یک‌بار تعویض شود و در مناطق گرمسیری و همچنین در شهر‌های آلوده، هر شش هزار کیلومتر کارکرد برای تعویض روغن مناسب است. حجم روغن موتور مناسب برای پژو پارس حداقل چهار لیتر است و برای همین بهتر است سراغ روغن موتور‌های چهار لیتری بروید.
حالا نوبت انتخاب روغن موتور است. روغن موتور‌های ۱۰W۴۰ نسبتا گران‌تر هستند. به طور مثال روغن موتور چهار لیتری مدل API-SL/CF-۱۰W۴۰-SAE برند بهران سوپر پیشتاز در بازار ۱۱۰ هزار تومان است. برند پارس سوپر پایا همین مدل را با قیمت ۹۵ هزار تومان عرضه کرده است. روغن موتور توتال کمی گران‌تر است و ۱۲۰ هزار تومان قیمت دارد. همچنین می‌توانید روغن موتور ELF را با قیمت ۱۱۰ هزار تومان بخرید. البته این قیمت برای ELF تولید داخل است و اگر سراغ مدل‌های وارداتی آن که ساخت امارات و شاخص API آن SN است بروید، دست کم ۳۰۰ هزار تومان برایتان خرج دارد. برای مدل‌های API-SL/CF-۲۰W۵۰-SAE که ارزان‌تر هستند، می‌توانید سراغ برند بهران سوپر پیشتاز بروید که ۸۰ هزار تومان قیمت دارد. این مدل روغن موتور با برند توتال ایرانی ۹۵ هزار تومان فروخته می‌شود و توتال اماراتی ۱۸۰ هزار تومان قیمت دارد. روغن موتور API-SJ-۲۰W۵۰-SAE با وجود اینکه کیفیت پایینی دارد، می‌تواند گزینه دیگری برای روغن موتور پژو پارس به حساب بیاید. برند CASTROL GTX ایرانی این روغن موتور را با قیمت ۱۶۰ هزار تومان می‌فروشد.   بیشتر بخوانید: سمند؛ همه چیز درباره هزینه نگهداری و تعمیرات تیبا؛ همه چیز درباره هزینه نگهداری و تعمیرات پژو ۴۰۵ GLX؛ همه چیز درباره هزینه نگهداری و تعمیرات پراید؛ همه چیز درباره هزینه نگهداری و تعمیرات
فیلتر هوا و روغن پژو پارس؛ جمعا ۲۹ هزار تومان
بعد از تعویض روغن موتور، نوبت به تعویض فیلتر‌ها می‌رسد. در چکاپ دوره‌ای بهتر است حتما فیلتر هوا و فیلتر روغن را هم تعویض کنید که هزینه زیادی هم ندارد. فیلتر هوای پژو پارس مدل سرکان در بازار ۱۳ هزار تومان فروخته می‌شود و فیلتر روغن همین برند ۱۶ هزار تومان است. البته می‌توانید سراغ فیلتر روغن اصل ساخت اروپا بروید که در این صورت باید ۳۸ هزار تومان برای فیلتر روغن هزینه کنید.

دیسک و صفحه کلاچ پژو پارس؛ از ۶۰۰ تا ۹۵۰ هزار تومان
هر چند وقت یک بار لازم می‌شود دیسک و صفحه و به طور کلی کیت کلاچ ماشینتان را تعویض کنید. مکانیکی‌ها عموما کیت کلاچ را یک جا تعویض می‌کنند که شامل دیسک، صفحه و بلبرینگ است. کیت‌های کلاچ مخصوص پژو پارس موجود در بازار بین ۶۰۰ هزار تا ۹۵۰ هزار تومان قیمت دارد. مثلا کیت کلاچ پژو پارس برند VALEO با لیبل HARRINGTON اصل فرانسه در بازار ۹۵۰ هزار تومان فروخته می‌شود. اگر سراغ کیت کلاچ پژو پارس ORIGINAL فرانسه بروید، باید ۹۳۰ هزار تومان هزینه کنید. کیت کلاچ دایکن پری دمپر برای پژو پارس حدود ۸۶۰ هزار تومان قیمت دارد. برند LUK آلمان کیت کلاچ پژو پارس را می‌توانید با قیمت ۷۰۰ هزار تومان در بازار پیدا کنید. در بین برند‌های ایرانی، کیت کلاچ پژو پارس برند شایان صنعت ۵۵۰ هزار تومان عرضه می‌شود و کیت کلاچ پژو پارس عظام را با قیمت ۶۰۰ هزار تومان می‌فروشند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: پژو پارس قیمت هزینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۱۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست

امین افشار اظهار داشت: موانع به کار گیری شیوه‌های های نوین درمانی برای بیماران هموفیلی را تشریح کرد.

به گزارش ایلنا، وی در پاسخ به این سوال که این کانون بار‌ها از اهمیت استفاده از شیوه‌های نوین درمان هموفیلی سخن گفته است، مشکل عمده در عدم استفاده از این روش‌ها چیست؟ گفت: متاسفانه دیدگاه جامعی نسبت به این بیماری در کشور وجود ندارد و هزینه‌هایی که برای بیماری هموفیلی می‌شود متنوع است؛ بخشی از هزینه‌های درمان بیماری هموفیلی را بیمه‌های پایه می‌دهند، بخشی دیگر را صندوق صعب العلاج می‌دهد، قسمت دیگر هم از مابه التفاوت ارزی به اسم طرح دارویار پرداخت می‌شود. برخی هزینه‌های دیگر هم از سمت بهزیستی و مراکز توانبخشی تامین می‌شود.

وی اضافه کرد: بنابراین هر ارگانی به بخش خودش نگاه می‌کند و اینگونه می‌پندارند که استفاده از دارو‌های نسل قدیمی تر، هزینه کمتری در بر دارد. درست است که در ظاهر شاید اینگونه باشد، اما در مجموع آن هزینه‌ای که می‌شود با وضعیت درمان بیماران مطابقت ندارد.

افشار افزود: به طور مثال سازمان غذا و دارو اعلام می‌کند داروی هملیبرا داروی بسیار خوب و اثر بخشی است، اما هزینه بسیار بالایی دارد. این در صورتی است که تنها با نگاهی به مطالعات صندوق صعب العلاج و بیمه سلامت می‌توان دریافت که نسبت به فایبا و فاکتور ۷ در مجموع مصرف هملیبرا به نفع و به صرفه است. ولی چون درگیر بخشی نگری می‌شویم و بیماران هموفیلی متولی خاصی ندارند، باعث می‌شود گا‌ها تصمیماتی گرفته شود که منطقی بر آن حاکم نباشد.

وی یادآور شد: اگر هزینه‌های درمانی، دارویی، توانبخشی و حتی هزینه‌هایی که در زمینه اجتماعی و توانمندسازی بیماران هموفیلی انجام می‌شود درست صورت گیرد، باعث می‌شود، سطح کیفیت بیمار هموفیلی خیلی بالاتر برود.

او متذکر شد: علاوه بر این موانع بحران‌های دارویی را اضافه کنید، به طور مثال در ماه‌هایی از سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بحران دارویی در کشور داشتیم. این امر باعث شد بیمارانی که سال‌ها از دارو استفاده می‌کردند و مفاصل آن‌ها سالم مانده بود، در این برهه بحران دارویی مفاصل این بیماران نیز دچار مشکل شود.

تقویم دارویی بیماران هموفیلی را تدوین کنید

رییس هیات مدیره کانون هموفیلی ایران تاکید کرد: ما بار‌ها درخواست کرده ایم که برنامه تقویم دارویی بیماران هموفیلی را تدوین کنند تا سهمیه دریافت ماهانه داروی بیماران مشخص باشد، چرا که اگر بیمار داروی خود را به موقع دریافت نکند در بدن او خونریزی اتفاق می‌افتد و هر خونریزی اگر درمان نشود و یا دیر درمان شود مفاصل را از بین می‌برد و همه این‌ها هزینه‌ها و تبعات بدی را هم برای فرد بیمار و هم برای دولت دارند.

رییس هیات مدیره کانون هموفیلی ایران درباره حمایت‌های بیمه‌ای از بیماری هموفیلی اظهار کرد: طبق قانون، ۵ بیماری خاص که هموفیلی هم یکی از آن‌ها است، پوشش بیمه‌ای بالایی دارند. ما در این خصوص قدردان دولت هستیم، جمهوری اسلامی ایران با توجه به نگاه معنوی که به حیات انسان‌ها دارد، تا جای ممکن خدمات به بیماران ارائه کرده است و تا جای ممکن هزینه این خدمات رایگان بوده است.

وی افزود: متاسفانه در مورد دارو‌های نوین هموفیلی که وارد بازار می‌شود، سازمان غذا و دارو و شورای عالی بیمه مقداری توجه کمتری نشان داده اند. این دارو‌های جدید که اثر بخشی آن‌ها هم مطالعه شده است و نسبت به دارو‌های قبلی اثربخشی بهتری دارد، تحت پوشش بیمه قرار گرفته نشده است و بیمار مجبور است فرانشیزی را پرداخت کند.

او همچنین بیان کرد: طبق آماری که از اداره وزارت کار داریم، ۶۰ درصد بیماران هموفیلی دهک یک تا پنج جامعه هستند و این افراد توانایی پرداخت فرانشیز دارویی را ندارند. ۱۰۰ میلیون تنها هزینه پایه‌ای است که برای این بیماری می‌شود، اما گا‌ها هزینه‌های این بیماری به میلیارد‌ها تومان نیز می‌رسد.

وی خاطر نشان کرد: ما به شوارای عالی بیمه نامه‌ای نوشتیم و درخواست کردیم که دارو‌های نوین را جزء لیست بیمه قرار دهند. البته منظور این نیست که دارو‌های قدیمی اثر بخشی ندارند. بلکه بیماری هموفیلی بیماری است که باید دارو در تنوع بالایی در اختیار بیماران باشد.

افشار تصریح کرد: شعار امسال فدراسیون جهانی هموفیلی که کانون هموفیلی ایران هم عضو آن است، دسترسی عادلانه به دارو و درمان برای همه بود. در کشور ما دارو به صورت عادلانه توزیع نمی‌شود.

وی ادامه داد: هر کسی که به پایتخت نزدیک است، می‌تواند از خدمات دارویی و درمانی بهتری بهرمند شود. در استان‌ها هم آن‌هایی که به مرکز استان نزدیک‌تر هستند دسترسی بهتری به دارو دارند. همین رفت و آمد‌ها برای دریافت دارو می‌تواند بیمار هموفیلی را با تبعات خطرناکی روبه رو کند.

او در پایان تاکید کرد: دولت می‌تواند طرحی را برنامه ریزی کند که بیمار هموفیلی در خانه بماند و دارو را در خانه تحویل بگیرد. به این روش می‌توان مصرف بهینه دارو گفت.

دیگر خبرها

  • واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه
  • افزایش هزینه نگهداری و تعمیر لوکوموتیوها در پنج سال گذشته
  • اعتبار ۱۷ میلیارد ریالی برای نگهداری سالانه از آبنماهای منطقه ۵ اصفهان
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی 
  • قیمت تعمیر انواع مبل
  • ‌۱۷۰ میلیارد ریال، هزینه کنترل جمعیت سگ‌های ولگرد بر دوش شهرداری گرگان
  • قیمت انواع پژو پارس امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست